Nyheter från UFBI

WCMM symposium: New frontiers in neuroscience and imaging

2018-06-12
7 juni höll Wallenberg centrum för molekylär medicin ett symposium med fokus på neurovetenskap och imaging.

Ny partner i forskarskola om åldrande och hälsa

2018-02-08
Umeå universitet har ansökt om och blivit antaget som partneruniversitet till en tvärvetenskaplig, nationell forskarskola om åldrande och hälsa - SWEAH.

Kliniska forskare får WCMM-medel för postdoktoral meritering

2018-01-19
Wallenberg centrum för molekylär medicin, WCMM, har beviljat 11 läkare tidigt i den kliniska karriären 4-åriga forskningsförordnanden (50 procent) med/eller driftstöd á 2 miljoner kronor.

Musikhjälpen 2017, Auktion för ”Hjärnforskare för en dag”

2017-12-15

Tenure track positions in Infection biology and Cancer research at WCMM

2017-12-15